P1030680
Det finns platser kvar….
Den 2 februari börjar vårens mindfulness-yogakurs och vi ser så framemot att få dela stunder på mattan med er. Under januari månad har vi haft förmånen att delta i ett meditations-och yoga retreat på Sri Lanka och nu längtar vi efter att sätta ihop nytt med gammalt.
Yogalokalen har ett kallt golv, så ta men varma sockor för frusna fötter då vi övar mindfulness. En filt att sitta på och ligga under i savasana är bra att ha. Ta med egen matta, vi kommer att ha ett par extra i lokalen för den som inte har en matta eller råkar att glömma.Tänk på att äta lite och lätt mat innan yogan, helst inte närmre inpå passet än 2 timmar.
Kursen passar alltid alla, det är det som är kärnan i mind your yoga. Vi presterar inte, vi gör det som kroppen och sinnet tillåter och behöver just nu.
Kursen kostar 1500 :- Rabatt för studerande, arbetssökande och sjukskrivna. Betalningen ska vara oss till handa senast den 30 januari. För dej som väljer drop in, betala i anslutning till passet via bankgiro, eller kontant mot kvitto. Önskas faktura meddela oss via mail. Du kan använda ditt friskvårdsavdrag.

Shri
Cecilia och Helena