IMG_4287

En vecka på Sicilien, vid foten av Monte Cofano. Smög mig upp varje morgon medans ressällskapet låg kvar i sängen och tog hand om medhavda förkylning. rullade ut yogamattan nära citronträdet och kände stor tacksamhet. Tacksamhet mot kroppen som bär, tacksamhet mot yogan som ger mig nya möjligheter var dag att öppna där det behöver öppnas men, än mer som skapar ett lugn, ett väsen inom mig som ger en dag av hopp och längtan. Jag börjar med en solhälsning på mattan, ni som varit med under våren känner igen er, från haren till kon till katten till kamelen och åter till haren. Fyra andetag, eller två, beror på hur vi räknar. Andas in, andas ut, andas in och andas ut. Sen till hunden och till solhälsningarna. Och några krigare, långsamt vaknande och avslutade i sittande tystnad 10 min. Så nådde solen över bergskammen och värmde ansiktet.

Att få börja dagarna med lugnet, med känslan av att allt är möjligt, även det som oroar och tränger på retirerar och krymper, finns som en möjlig skugga som bevekas av andetaget, det som känns just nu är alltid precis just nu.

Ute regn över Göteborg och måndagens yoga i Botaniska syns hotad men, det är just nu,om måndag vet vi ännu inte så, planera för yoga den 4 maj och 5 måndagar framåt, kl 18-19, gräsmattan vid cafeet. Ta med egen matta. Välkommen!
Jag kommer att uppdatera på måndag om det blir yoga eller inte, beroende på vädret, så kolla din mail.

Lördagen den 30 maj planerar vi en halvdagars workshop på Yoga Treats, Kastellgatan kl 9-12. Välkommen att anmäla dej.