IMG_4734

”Do not kill the instinkt of the body for the glor of the pose. Do not look att your body like a stranger, but adopte a friendly approach towards it. Watch it, listen to it, observe it needs, its requests, and even have fun. To be sensitive is to be alive” – Vanda Scaravelli

Var i Riga några dagar, för att möta nytt och så fanns hon där, kvinnan med kassen vid sina fötter, och med budskapet ”reuse me, dont refuse me”. Det slog mej där och då, att det handlar inte bara om miljön, återvinning och att använda samma kasse flera gånger, lika mycket handlar det om hur jag ser på mej själv och min kropp. Varje dag,i varje rörelse, i varje minut är det min kropp som jag återanvänder, och som tillåter mej att använda den om och om igen. Då måste jag möta den kärleksfullt, ödmjukt och ge den all möjlighet att få återanvändas och inte refusera den.

Augusti och för många en tid då vi tar tag i det där, som sommaren förhoppningsvis gett energi till, kanske är det att boka in tid för yoga och meditation.På Mind your yoga börjar höstterminen den 2 sept, kl 18-20 och så fortsätter terminen fram tom den 1 dec. Pris 1800 för hela terminen alt 180 kr/gång. Lokal som tidigare på Guldheden. Anmäl dig via mail.

Grötö – det finns ett par platser kvar, mer info finns under event. Är du redan anmäld så kommer info till din mail under veckan.
Jag var på endags yogaretreat för ett par dagar sedan, fylldes av hur skönt det är att bara få ägna sig åt yoga och meditation utan avbrott av vardagen, hoppas att ni kommer att få samma upplevelse av Grötö.

Fina augustiflöden till er.