April och ljuset har vaknat

IMG_4238

Tack alla som varit med oss på mattan under årets första månader. Vi har njutit av varje andetag tillsammans.

Aprilmånad blir en månad utan måndags yoga-och mindfulness men mattan kan man lägga på golvet när man känner att en katt eller ko, en solhälsning eller en krigare längtar efter att få ta sig uttryck, en stilla stund för meditation kräver endast ett erbjudande till mig själv att stanna upp och vara närvarande i det som är just nu. En App för meditation jag tycker mycket om är Insight Timer. och Helenas minfulnessapp förstås, då får ni rösten som ni så väl känner igen.
I maj är det yoga i Botaniska trädgården, var måndag med början den 4 maj och fem måndagar framåt, kl 18-19 vid lusthuset, som ligger vid cafeterian. Ta med egen matta. Om vädret inte vill ha yoga kommer jag att informera på hemsidan, så kolla din mail på måndagar.
Den 30 maj har vi workshop på Yoga treats, Kastellgatan i Linnestaden. Kl 9-12 och vi avslutar med lite rawfood tillsammans. Anmäl via hemsidan eller direkt till Cecilia eller Helena. Begränsat antal platser då lokalen är mindre än Guldheden.

Sen kommer sommaren och det finns yoga lite överallt, gå in på www.yogobe de brukar ha koll på vad som händer i stan och sen är Helena och jag tillbaka på Guldheden igen, måndagar from september. En yoga -och mindfulnesshelg planerar vi för sista helgen i september, någonstans nära Göteborg, en stund iväg från det som är vardag, för påfyllnad och för att få dela andetag och njuta god mat.
Njut av ljuset, njut av det som växer, må väl.
Ps.
Recept på rawfoodbollar och knäckebröd ligger under inspiration.

IMG_4139