Att hålla en tanke,utan att känna sig förlorad

På min väg hem från en löptur och känslan av vila i hjärnan, en tanke får lov att reda runt innanför pannbenet precis som den vill, upplevelsen av att inte hålla en tanke blir upplevelsen av att inte vara förlorad. Som en nyupptäckt erfarenhet, att släppa taget. Jag har ofta alldeles för många tankar samtidigt, ett evigt rotande efter den jag borde hålla kvar i och ett förlorande av andra. Men om jag släpper taget, vilar in i andningen blir det som om tankar faller där de hör hemma, som oredig konfetti reder upp sig o landar. Som när jag landar på yogamattan, låter fotsulorna känna jorden och jorden möta mig.

Höstens YogaMind har börjat med nya andetag. Vi är på torsdagar under hösten och alla är varmt välkomna, drop in eller ofta, vet du någon som vill pröva på, kom och pröva.

Den 14 december blir Decembervila på Yoga Treats, Save the date, återkommer med mer info.

Värme och vänlighet höstljus och solsken

Cecilia

Retreat i Borghamn – kvällsmeditation