Att känna ett hemma

Att känna ett hemma när det är otryggt runt omkring, att hitta ett tryggt fäste när det rådet kaos, att stå i stormens öga och våga vara stilla. När ord som uthållighet i en oviss tid blir det som är hoppet men också det som raserar. Att inte veta när det är över…datumen vi så innerligt önskar att någon ska säga, men ingen säger, men det kommer att gå över, det vet vi.

Jag övar var dag på att hitta hem, till det som gör mig stilla. Det kan vara saker som; några djupa andetag, där in fyller på och ut med det som inte behövs, en löptur ute till det som spirar, våren som knackar på, hälsar med bofinkens sång, välkomnar till ett hemma, det vanliga, det som återkommer. Människorna runt mig, om inte vi kan ses så hörs vi av, eller möts ute med egen termos delar vi nuet. Yogamattan, att stå stilla på, bjuda in rörelse, kroppen som bär mig just nu. Ge dej själv en stund av hemma var dag, lugnet mitt i stormen.

Helena och/ eller jag finns på Yoga Treats på torsdagar, ej skärtorsdag. Men allt är just nu och vi kan komma att ställa in, håll koll på hemsidan. Vårt retreat i Borghamn ligger kvar som planerat, det kommer ett sen, ett sedan, ett nytt. Välkommne med din anmälan.

Med oändlig värme till alla er