”Breath is the bridge which connects life to consciousness,

which unites your body to your thoughts. Whenever your mind becomes scattered, use your breath as the means to take hold of your mind again. Thich Nhat Hanh.”

Höstens tid kan vara tid att ”kura skymning”, då när solen passerar horisonten, solskivan är endast delvis synlig, innan vi kan fånga stjärnornas ljus. Att stilla sig i skymningstid och bjuda in andetaget till ett alldeles eget möte, på mattan, i soffan, på promenaden, var det än uppstår är det för mej ett möte som ger ny kraft, påfyllnad och kärleksfullt mot mej själv. Om jag glömmer mina andetag allt för länge kommer dom och gör sig påminda på olika sätt och om jag lyssnar då, kan jag få information att tala med mig själv, för att sen kunna kommunicera ut i världen. Att andas är en gåva, att kunna förvalta sina andetag är en konstform av absolut närvaro, däremellan litar jag att mina andetag löser det av sig själv.

Vill du andas med oss en stund på mattan, så finns det oftast plats för en dropp-in på torsdagar 17-19, Yoga Treats http://www.yogatreats.se
Vi håller på till den 21 dec med uppehåll v.46-47. Mellandagsyoga blir det på samma ställe den 27 dec kl 10-12. Anmäl via hemsidan.
2018 börjar vi 11 januari, torsdagar 17-19. Återkommer med detaljer.
Namaste
Cecilia