Det står en man och säljer glass på en strand i Indien.

Det står en man och säljer glass på en strand i Indien, på pakethållaren finns kylboxen fylld med orange isglass, han ringer på cykelns ringklocka och ropar icecream,icecream och alla vi utlänningar ser åt ett annat håll, glassen vågar vi oss inte på. Så ler mannen, en tandlöst vackert leende som bjuder in, bjuder värme och förnöjsamhet. Så är det ganska ofta här i Indien, varma leenden som smittar och säger att jag är välkommen, det är rikt i sin fattigdom.
Var morgon möts vi med yogamattor på takterrassen och det är en förmån att få lära av vår Indiska yogalärare. Lite hoppas jag att jag kan dela på vårens stundande yogamindpass.

Välkommen att anmäla dig till oss, via mail eller bara kom, den 27 januari startar vi. Mer info hittar du under events.
Saknar du yogan och meditationen, ibland kan det vara svårt att hitta den där stunden. Då kan man göra vardagens rörelser till en yogarörelse, som att buga mot skorna när ska knytas, tömma diskmaskinen med medveten närvaro. Låta stunden på spårvagnen vara en stund utan att kolla mobilen. Det finns verkligen många stunder i vardagen som är perfekta yoga-mind stunder.

Namaste från Kovalam Kerala Indien Världen