En helt vanlig, ovanlig tisdag

Som jag längtar efter att tid ska passera, utmanar mig att stå i det som är men just nu är svårt att stå stilla i, att hitta fäste i det som rusar, grunda mig, stilla mig, andas mig, tillåta mig att för en stund avstå bruset från utsidan, ta en löptur i skogen, lyfta blicken, se en nötväcka och förundras över dess rörelse över motig bark. Sänka blicken, möta vitsippans hoppfulla löfte om våren, naturen sviker inte, går dit och jag får det jag behöver, jag blir andad. Eller ställer mig på mattan, sluter blicken, ser insidan, hjärtat vilande mellan lungornas mjuka rörelse, lugnet som bjuder Varandets oändliga ögonblick. Att ha ställen att få komma till när det oroar sig i världen, då kan jag återvända med ett lugn och en förhoppning, ett löfte om att det blir bra, igen.

Längtan, alla människor behöver längtor, att se framemot, drömma om, planera för. Vi håller retreat i augusti, den 28-30 är vi återigen på Borghamn strand, för att bada i yoga, mindfulness, Zarahs goda mat, uppleva tystnades ljud och vara tillsammans. Vi har börjat ta emot anmälningar, vill du boka din plats så är priset 3500kr före sista maj, sen 3800kr, då ingår allt.

Vi kör klass på torsdagar, just nu som vanligt, men med reservation för att göra annorlunda om vi behöver. Kom gärna om du är frisk, ta med egen matta om du har, annars har vi och de är extra tvättade.

Med oändligt mycket värme

Cecilia

Vår yogasal på Borghamn strand