En kväll i juli,

Vi tog bilen till Värmland, sådär spontant och för att det regnade, visserligen väntade ladan på sitt nya uttryck, ska bli ett rum för allt vi tycker om att göra och att vara i. Men när längtan efter ett litet äventyr tar plats och ingen annan än jag bestämmer över vad jag ska göra med min tid, då finns utrymme för det spontana. Så nu är vi vid Frykens östra strand, sitter på balkongen och äter mat från kylväskan, läser en bok och förundras över det vackra i att kunna vara i ett ögonblick, låta inandetaget få ta sin plats innan det är dags att andas ut.

Sommaren är sådan fantastisk tid att få vara i, jag övar på att vara i det som är, yogar på trädäcket tillsammans med de som hittar dit, en paddeltur i skymningen, en löptur bland trassliga rötter, besöken som kommer och åker. Det är enkelhetens bästa tid. Dagar att ta fram när det mörknat och kylan sveper in, var sak, sin tid.

Så det kommer en höst, vår retreat i Borghamn är fullbokad för denna gång. Men i oktober kommer en dag i tystnad på Enebackens kraftkälla och vill du yoga med mig på söndagar i höst, så välkommen med din anmälan, du hittar all info under kurser höst 2022, kanhända ses vi på mattan.

Med oändligt mycket värme

Cecilia

Mitt yogadäck