En morgon i april..

Sitter jag vi köksfönstret och njuter av solens värme, tänker på ett citat från Hafiz ”Even after all this time the sun never says to the earth, ”you owe me.Look what happens with a love like that.It lights the whole sky”

Första gången jag hörde någon läsa Hafiz var det av min yogalärare Anja och jag förstod inte riktigt vad hon menade men tyckte att det lät väldigt vackert. Så tänker jag att det kan vara ibland, vackert utan att jag direkt förstår men det känns någonstans inuti och så tolkar jag i sinom tid, som tebladen faller långsamt i en kopp, grundar, bottnar och smaken förändras över tiden som tebladen ligger där.
Så kan det vara med yogan och med meditationen, jag vet att det känns bra, gör skillnad men kan inte alltid förstå vad som händer och vad det är som gör vad, och inte heller är det alltid viktigt, det viktiga måste ändå vara att det känns bra för mej utan att jag skadar vare sig mej själv eller någon annan.
Vi hoppas att Grötö kan vara en sådan plats för dej, där solen lyser, där du ger din kropp och tanke utan att kräva tillbaka.
Det finns platser kvar, varmt välkommen att ge dej själv en stund i maj. All info hittar du under event eller hör av dej till oss.
Och så får Rumi avsluta morgonreflektionen;

“When you do things from your soul, you feel a river moving in you, a joy.”

Shri
Cecilia och Helena