En ny dag, ett nytt andetag, vad fyller jag det med,

förutom syre in och koldioxid ut så kan mitt andetag fylla mig med långsamhet när jag behöver stanna upp, med kraft när jag tar ett löpsteg, med värme och med en medvetenhet om det som är just nu. Andetaget skulle kunna vara grundpelaren i min yoga praktik precis som det är grunden till att jag lever, föds på en inandning, lämnar på en utandning. Det händer att jag längtar efter att stilla andas in och andas ut, lugna rörelserna i mitt sinne och ge mig en möjlighet att stanna upp i det ständiga ögonblicket som är själva livet, stänga ögonen för att kunna se.

Vi kommer att andas tillsammans på mattan ytterlig ett par tillfällen, terminen avslutas den 23 maj, sen ställer vi oss med fötterna i gräset och händerna mot himlen i Botaniska trädgården, återkommer om det.

Retreat i augusti-september i vackra Borghamn, earlybird fram till sista maj. Följ med oss och andas, yoga, njuta och vara i ögonblicksstund. Info hittar du under retreat.

Vårljus och vänlighet