En tanke i augusti 2021

Så kom det en sommar att ta hand om och bli omhändertagen av, och det blev jag, omhändertagen, och som jag önskar att ni alla fått vara lite omhändertagna. Nu stundar höst, augusti sänker sina mörka nätter, vattnet är ännu ljummet, en sol om än bleknad. Det är för många en fin tid, en tid för uppstart/omstart, tänka nytt, för andra en tid av in i mörkret, november och oändligt långt till nästa sommar. Jord-elementet är sensommarens tid, jord integrerar och balanserar de andra elementen, saker når sin naturliga kulmen, i balans är det inriktat på fred i allt, inre och yttre, i obalans kan det ta sig uttryck som avstängdhet, det blir tomt. När jag lämnar sommaren blir jag lätt tom, vemodigt och då hjälper mig yogan, tillsammans med annat, som skogens löprundor, återkomst till bokklubben, fika med vännerna, morgonyoga i regnet med grannar, och jag blir liksom glad igen. De där små ögonblicken av återkomst som kan skapa storhet.

Till helgen har vi vårt retreat, längtar efter att få ses. Sen har jag bokat fyra tillfällena på Yoga Treats i höst, du hittar det under hösten 2021/kurser.
Varmt välkommen att boka din plats.

Med oändligt mycket värme till er.

PS, en liten ljudfil att göra innan du somnar, om du vill.

En dag på YogaRetreat