Ett oväntat ögonblick som skapar möjligheter

image
Sitter på tåget mot Sthlm och inser att jag fått ett oväntat ögonblick, medans SJ tar en omväg på 2 timmar,ges jag möjlighet att göra det som jag önskat men inte skapat utrymme för, så finurligt kan livet vara. Så nu sitter jag här med två oväntade timmar. Ser tillbaka på vår helg på Grötö, tacksam att jag fick dela med alla som var där, tack! Vi planerar för ny helg i september, återkommer om datum.
Under helgen pratade vi om hur bibehålla en känsla av lugn utan att yoga och mindfulness blir prestation. Gör det som du kan i din vardag, det som är möjligt för dej just nu, att sträcka på sig lite extra när du borstar tänderna, sidovridning när diskmaskinen töms, lägga undan mobiltelefonen en stund, medveten om vad du gör i ögonblicket, promenera med närvaro, en solhälsningen när kroppen säger – snälla sträck ut mig! Och jag tror att vi kan göra det mesta utan tillbehör, låt din kropp vara ditt verktyg, ditt sinne din instruktionsbok.

Nästa vecka, den 25 maj yogar vi för sista gången denna termin, varmt välkomna att komma och avsluta med oss.
Sen blir det yoga i Botaniska på tisdagar 18-19. Återkommer om mer info.
Njut av din dag, av dina oväntade ögonblick!
Shri Cecilia