Innan yogaklass,

så planerar jag för vårens sista klass, för den här gången, funderar över vad jag önskar få dela, förmånen i att få guida någon annan, ta del av energin i rummet, andetag som byter plats, möten med mig själv och andra. Att möta mig själv på mattan, jag är glad för den stunden.
Och kanhända kommer fler klasser under våren, en längtan brukar komma efter uppehåll.
Längtar du, så finns några platser kvar till en dag på Enebackens kraftkälla, se lite längre ner. Och snart öppnar anmälan till reträtt på Borghamn strand, igen. Denna gång möter vi september, fredagen den 15 till söndagen den 17. Du hittar mer om det på hemsidan under retreat.

Varmt välkomna till Enebackens kraftkälla och en dag i tystnad

Den 1 april 2023 bjuder vi åter igen in till en dag i tystnad. En dag att vara i, lite närmre dej själv. Det är så fint att få vara hos Vanja, i hennes hus som öppnar upp och välkomnar oss. Vill du följa med oss dit? Anmäl dig till Cecilia, 500 kr garanterar din plats, resterande 500 kr betalas i samband med dagen, totalt 1000 kr. Betala till BG 507 – 2293.  

Dagen börjar kl 9.30 och slutar 17. Däremellan blir det yoga och mindfullness.
Morgon och eftermiddagsfika ingår, lunchlåda tar du med dig, det finns ett fint kök att värma mat i, om en vill göra så.  

Ta med yogamatta, om du inte har så kommer vi ha några extra. Filtar finns på plats. Kläder för gåendes meditation, dvs inte frysa.

Kanhända en skrivbok om det finns reflektioner du vill spara. 

Har du funderingar kontakta Cecilia på isse59@icloud.com