Längesedan

Juni och midsommar passerade, och det var längesedan jag närmade mig hemsidan, tiden har varit någonannastans och andetagen tagits för andra uppgifter. Covid- tid och det blev en annorlunda tid, vi har yogat, stått på mattan, känt jorden under oss, andats med den och ändå, andetaget mera ensamt, med avstånd och det finns dagar jag undrat, timmar jag längtat och ögonblick jag har tvivlat, hur blir det med sedan? Nu är det mera som ett ögonblick som stannar kvar trots att det passerat och jag letar nya sätt att vara, och när en vän varit på besök slås jag först efteråt av att vi inte kramats på länge. Den där fysiska beröringen, numera kramar jag mina vuxna barn, det är svårt att avstå.

Vi fortsatte med YogaMind under våren, små klasser och det var att fatta nytt beslut var gång, till hösten tar vi paus, det blir klasser 4 söndagar , varmt välkomna då. Datum kommer strax under hösten-2020.

Retreat Borghamn, det finns ett par platser kvar om du längtar till en stund på mattan tillsammans så hittar du mer info under retreat.

Var rädda om er

Vänlighet och värme

Cecilia