Med önskan om ett Gott Nytt År

Så är det den där tiden, igen, då tankarna letar sig bakåt för att förbereda ett kliv framåt, över linjen till det nya. Vissa år är stegen som jättens, långa, bestämda, andra gånger smygande, rent av trevande, försiktiga, nyfikna. Denna gång är mina steg trygga och bär ett lätt vemod, av tiden som går och med en aning om mer tid bakåt och mindre tid framåt, men sen tänker jag att, den tiden framöver har jag att förvalta, låta andetagen följa mig och jag följa dom. Låta tankarna vara snälla och omges av mjukhet, landade i bomull. Glädjas åt det som är och nåden av att få vara.

Under hösten har jag fått yoga var morgon med bästa grannar, vi har mötts i gryningen och låtit ljuset komma på insidan för att möta utsidan, det är något alldeles särskilt med att få dela andetag. Med vem vill jag dela mina andetag och hur vill jag dela dom, det skulle kunna vara som, hur vill jag vara i mitt liv, på vilket sätt vill jag möta mig själv och hur vill jag möta världen? Tankar som föds en dag i december, jag tar dom med mig in i nästa år, och låter mina steg vara mjuka och närvarande så jag kan känna jordens andetag under mina fotsulor. Så önskar jag er alla ett Vackert nytt år 2022.

Vill du yoga med mig så hittar du info under kurser. Vill du vara en dag i tystnad med Helena och mig så kommer det mera info om en dag i April eller maj och till Borghamn åker vi första helgen i September.

Kanhända möts vi i ett andetag, oavsett så önskar jag dej andetag att vara i.

Med kärlek Cecilia