Mellanrummet / space in-between space

Jag har haft förmånen att yoga med Tara Judell, en hel helg fylld med yoga, och med klokskap och glädje. Fokus på det som är i mellan, det där ögonblicket innan vi riktigt vaknat och allt bara är safe, secure. Transporterat mej mellan asanas där transporten gör det säkert att vara i just det ögonblicket.

Ödmjukt att få göra det jag tycker så mycket om med så många människor som tycker om samma. På hemvägen ser jag en tiggare, och tänker att jag har tur…och så böjer jag mig fram och lägger några mynt i pappersmuggen, tiggaren ser på mej och säger, thank you, ha en vacker dag!

Den 7 november 2015 lånar Yoga Treats på Kastellgatan ut sin vackra yoga sal till Festival Illegal – jag kommer att hålla ett yogapass kl 9.30-10.45 där samtliga intäkter går till dom gömda på flykt i längtan efter frihet. Ett yogapass där vi i varje in-andetag sträcker oss mot den frihet som vi alla har, och som alla borde få ha. I varje ut-andetag bugar vi ödmjukt med tacksamhet mot det som är livet. Kom och dela en stund på mattan, en lördagsmorgon i Linnestaden.

Den 8 november har vi en yoga-mind klass bara för killar. Kl 18-20.00 tänker vi erbjuda alla som vill men inte når så långt ner att få komma och pröva på. Vi varvar asanas för den cyklande, springande eller vilande kroppen med meditation och tankefokus. Så vet du någon man som vandrar runt i din närhet, nyfiken på yoga och meditation/mindfulness, tipsa honom om den 8 november på Guldheden, pris 180 kr.

Den 5 dec 2015 har vi vår årliga decembervila. Yoga och mindfulness, en stund på mattan för dej själv, ett place inbetween other places. Mer info kommer men boka redan nu den 5 december kl 09.00 -12.00 Pris 300 kr. Plats Guldheden.