Paris – Göteborg – Världen

Det skulle bli ett inlägg om decembervila och vårens klasser. Om yogan och meditationens möjligheter, men en dag som idag är det svårt att skriva om vardagen, när människors vilsna inre, tar sig uttryck genom terrordåd. Hur gör vi, vi som står vi sidan om och ser och helst vill blunda? Att våga möta och med varje andetag, bekräfta det som är viktigare än något annat, varje människas unika frihet, frihet att få älska, andas och vara utan rädsla.

Morgonens löptur genom skogen, ekorrar o rådjur, fågelns kvittrande över en ny dag, då är det omöjligt att inte känna tacksamhet, för att jag får vara människa. Det är inte dom som flyr som ska vara tacksamma, det är jag som är tacksam för att jag får andetagens möjlighet att inte vara rädd. Men, jag får aldrig sluta se, blunda och låtsas att det inte händer. Ikväll tänder vi många ljus över världen alltmedans hoppet, kärleken och modet får rymmas i varje andetag.

 

Vårens klasser blir onsdagar 18-20. Med start den 27 januari och avslut den 25 maj, dock ej den 13 april. Totalt 17 ggr. Se mer under event.
Namaste