Sagt om Yogamind

IMG_1921

Röster från yogisar
Jag vill passa på att tacka för en fantastisk yoga höst hos er, och alla yoga stunder innan dess och i framtiden😉
Ibland kommer livet i mellan och det är svårt att komma ifrån, men jag är så innerligt tacksam att jag hittat till er yogamind och jag hoppas att få yoga med er länge länge.

Det var en vän som sa att hon tyckte att man behövde gå på två yoga pass i veckan minst för att bli bättre, då tänkte jag i mitt stilla sinne, bättre? Vadå bättre?
Och jag insåg då att yogan för mig är ett tillstånd, det är harmoni, det är en sinnesstämning, det är inget som jag kan bli bättre på för jag bara är där på mattan med mig själv, och med er.
Det var en sån skön upptäckt och hit hade jag inte kommit utan er. Så tack för harmonin ni sprider.

Röster efter Vadstena 2018

”Att meditera är att göra världen bättre för andra genom att göra den bättre för en själv.”

”Bra upplägg med varvade aktiviteter. Er omtänksamhet med små saker. Ni är samspelta och väldigt engagerade. Det ger god energi, bubblar i ryggraden.”

”Helena och Cecilia, ni kompletterar varandra fantastiskt bra. Blir en skön känsla av lugn.”

”Älskar er guidning.”

”Jag tar med mig ett lugn och mer redskap att utöva yoga själv.”

”Bra boende, härliga kursdeltagare och ledare, bra schema och viktigt med egen tid. Nya upplevelsen – Mindfulness och meditation.”

”Jag har fått goda råd, våga vara – och bli lite snällare mot mig själv.”

”Fantastisk god mat med goda smaker, gott kryddat och fin sammansättning på allt man åt. All heder och en stor eloge till kockarna som dessutom var väldigt trevliga. Framför allt ett hjärtligt tack till er två fantastiska människor.”

”Lagom balans mellan yoga och meditation. Fin plats att vara på och otroligt bra och inspirerande instruktörer Cecilia och Helena.”

”Upplägget med hur ni samarbetar med varandra Yoga – Mindfulness, är superbra! Och skönt att yoga och meditera utomhus ibland.”

”Yogarörelser som man förstår och kan ta till sig även för den ovane och att det går långsamt så man hinner ta sig igenom varje rörelse.”

”Jag känner en inre påfyllnad av styrka, lugn och harmoni.”

”Hoppas vi syns igen.”