Sista söndagen i maj

Det är något alldeles särskilt med tiden som är nu, som en inbjudan till långsamhet och ändå, allt sprakar och som inväntan på en explosion och hur stå stilla då? För mig blir stunden på mattan ett ögonblick av att vara stilla, att yogan är stillnandet av rörelse i sinnet. En reträtt om än så bara i ett par minuter. Ett par andetag i ögonblicket, tar hand om det som är jag för att i bästa fall möta omvärlden lite mjukare, lite mer tillit, och det är tillräckligt. Ibland behöver jag mer, då åker jag på reträtt, låter någon annan guida mig, fyller mig av mig själv och andra, släpper taget och blir hållen, åker hem lite rikare på insidan.

Yogaklasserna är slut för terminen, men har ni vägarna förbi Borghamn i sommar så har jag klasser på mitt trädäck och även på Borghamn strand, morgonklass som följs av frukost. Kanske en vandring över Omberg eller en paddling på Vättern, kom, här är det fint att vara.https://www.borghamn.com/
Här kommer även höstens reträtt att vara och du är så välkommen att anmäla dig, all info hittar du här https://www.mindyouryogayogayourmind.se/retreat/

Med önskan om en vacker söndag.
Med värme och vänlighet
Cecilia

Alltid plats för en matta