Skogsbad,

Skogsbadat har vi nog alltid gjort, på något sätt , fast kanhända har det haft andra namn, tagit sig olika uttryck och skett på olika tider, allt efter behov, men att skogen, naturen har gett något till oss människor som bara finns där, som morgonens löptur i ösregn med bokskogen i sin grönaste skepnad, så intensiv att jag nästan får kisa, det är ett skogsbad för mig.
Ibland tycks det som om vi glömmer att vi redan har det, i oss, med oss, behöver inte döpas om eller göras till något mera än det som det faktiskt är.
Även så med yogan, den finns där, är där och kan ta sig uttryck efter behov, ibland en längre klass fylld med asanas, andra gånger en långsam sträckning mot solen innan jag rör vid jorden, alltid närvarande, ett andetag vid diskmaskinen, sänkta axlar vid datorn, bröstkorg som öppnas för andetaget när jag cyklar, ett par ryygradsvridningar när jag vaknar.
Nu är mina klasser slut för denna terminen, men nya söndagsklasser kommer till hösten, återkommer med tider och anmälan. Vi har varit en liten grupp under våren och min tanke är densamma till hösten, om inget ändras.

Så har vi ett reträtt, i Borghamn, det finns några platser kvar, kanske är det just du som kommer att vara med oss på och utanför mattan. Boende i dubbelrum, finns möjlighet till enkelrum och du hittar all info här.

Önskar er alla fina dagar, med värme och vänlighet
Cecilia