Sommarhälsning!

image
Det är en alldeles vanlig ovanlig onsdag i fjällvärlden. Dagstur över hjortronmyren, inte anade jag att solmogna hjortron kan smaka så mycket, att fjället kan bjuda sådan skönhet och att allt det enkla kan bjuda in till allt det som är rikt. Att låta nyfikheten leda fötterna framåt, varje stopp, varje tanke är ett äventyr, badar i en alldeles lagom kall fjällsjö och livet är här och det är nu. Yogar gör jag utomhus, en hund, en krigare, utan alltför mycket struktur, mer som en del av kroppen och själens önskan, det räcker gott.
Om ännu semester så kommer hösten och vardagens trygga vanlighet. Som andetagets in och andetagets ut.
Välkommen att anmäla dej till höstens kurser.
Och till Grötö, dit vi åker i september, för yoga och mindfulness, för att njuta lite extra sommar, platserna är begränsade, först till kvarn….
Mer om Grötö finner du under event.

Kurs 1 börjar den 30 augusti tisdag och slutar den 18 oktober. Tid 18.00 – 20.00 Pris 8 ggr 1150 kr.
Lokal Guldheden Dr. Forselius gat 14 b. Ta med egen filt och matta.

Kurs 2 börjar den 10 nov och slutar den 8 dec. Observera att vi byter dag från tisdag till torsdag och vi byter lokal. Pris 5 ggr 800 kr. Tiden ändras till kl 17-19.
Ny adress Yoga Treats Kastellgatan i Linnestaden. Här finns mattor och filtar, dock är lokalen lite mindre så det blir först till kvarn.

Pris för båda kurserna 1800 kr.
Drop in 180 kr.
Vi har även 5 ggr-kort 850 kr

Arbetssökande, student, sjukskriven betalar
1000 kr kurs 1.
700 kr kurs 2.
150kr för drop in

Betala till Cecilia Lundmark Bankgiro 507-2293 Uppge namn och meddela om du önskar faktura – yoga går på friskvårdsavdrag.
Vi tar även emot friskvårdskuponger.
Betalas före kursstart 2016.