Vad yogan kan vara för mig,

Yogan påminner mig om varför jag är, min hud andas genom rörelse och som om jag vill ta ett språng närmre något. Just nu rör sig det språnget motsols, jag tvekar och undrar om yogan släppt taget om mig, eller jag om den. Så behöver jag bli påmind om och om igen, att andetagets förutsättningar är livet, själva levandet och att vara varse om det som är. Som att återvända till en vän, vars närhet jag ställt mig tvekande till. Att tillåta sig att bli påmind kan vara nog så svårt.


Den 25 april planerade vi för ett endagsretreat, det har vi ställt in, kanhända dyker det upp något annat, då kommer det på hemsidan. Borghamn finns kvar, den 28 – 30 augusti, mer info kommer och vill du preliminär boka en plats går det alldeles utmärkt. Skicka ett mail.
Helena och jag åker iväg för att vara i yogans händer och det är inga klasser under v.7.8 och 9, så vet ni. Sen hoppas vi komma hem med nytt delande och med mycket frihet i andetaget.

Vänlighet och värme, Vårljus och vintergäck.