Välkomna hit, till 2024.

Nog är det något alldeles särskilt, att ta ett steg in i det nya, det som ligger och väntar, det som är okänt, oprövat och och allldeles nytt. Just nu är det en inbjudan till såväl små vardagliga ting såväl som till något större. Jag ger inga nyårslöften men skriver små lappar om det som jag vet gör mina steg på jorden lite enklare och mera hållen, buren av det som är mig nära, så lätt att ta för givet och upptäcka först när det inte finns. Som att låta morgonen få tid att vara just det, morgon. Ljuset som smyger sig långsamt åter, mina grannar som yogar med mig utomhus genom året, människorna runt mig, kaffet ute när solen skiner på näsan. Barnbarnets hand i min, hennes små ord, större än det största. En yogareträtt och ett vinterbad. Doften av nybakat bröd och en sprakande brasa i kaminen på landet. Ett vinterprat med Tomas Sjödin, https://sverigesradio.se/avsnitt/tomas-sjodin-vinterprat-2023 En tanke, ett samtal, ett möte, långt el kort. Livets liv. Att hålla andetaget i sin hand och låta det stötta när stöttning behövs.

Vårens yoga på Yoga Treats börjar den 21 januari, samtliga datum nedan. Det finns alltid plats för dig som vill droppa in, pröva på, har vägarna förbi. En dag tystnad på Enebacken blir i mars, inte som tidigare i februari. Det lutar åt den 16 alt den 23 mars.
Så önskar jag vackra snälla dagar
Med värme.
Cecilia

Datum 2024
21 januari, 4 februari, 18 februari, 3 mars, 17 mars, 7 april, 21 april och 5 maj.

Plats Yoga Treats Kastellgatan 22
Tid 15.00 – 16.40

Pris Kurs 1400 kr, drop in 200 kr Betalas till BG 507-2293
Yoga gäller som friskvårdsäg till om du önskar faktura.

En inbjudan till Vinterbad.