Tips och Vetenskap för dej som är nyfiken

På den här sidan kan du hitta artiklar över studier som gjorts kring yoga och mindfulness och dess påverkan på kroppen, själen och allt däremellan. Här lägger vi tips på allt möjligt som vi hoppas är värdefulla för dej som här och söker.

YOGAMATTOR
Det händer att vi får frågor om yogamattor. Jag tycker att yogagrossisten har ett bra utbud med riktigt bra mattor, de har dessutom bra längd 183 cm.
En bra matta är;
Yogamatta Sadhaka Plus 6 mm – yogiRAJ
yogiRAJs Sadhaka är en prisvärd kvalitetsmatta som passar lika bra för yogastudios som för nybörjaren som vill ha en bra matta till ett bra pris. Mattan är giftfri och ger ett bra grepp. Här i en något tjockare modell för ökad stötdämpning. 274 sek
http://yogagrossisten.se/yogamatta/alla-yogamattor/yogamatta-sadhaka-plus-6-mm-yogiraj-2110.html
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cam4.1052/full

https://marianpapp.wordpress.com En jättebra blogg för dej som är intresserad.
Artiklar som; Ny mindre studie visar att vana yogautövare har längre telomerer (i vita blodkropparna) jämfört med kontrollgrupp som är ett tecken på god hälsa hos yogagruppen.
eller den här;
Chronic pain is known to cause brain anatomy changes and impairments, but yoga can be an important tool for preventing or even reversing the effects of chronic pain on the brain, according to a new study.

Lämna ett svar