Vi förbereder oss…

Så tycks det som om livet ibland är en förberedelse för något som ska komma, något som inte alltid blir som det vi förberett oss på eller för, utan något annat, inte sämre, kanske inte heller bättre, mera som det som är, och sedan det som passerats, för att komma åter, på nytt sätt. Som nu, när det våras, och det som är lika överraskande som sist, när det vårdades, vilken tur att naturen är lita på, om den kan lita till oss. Det blir en fråga om tillit, att ta hand om det som jag vill ska komma, till det i vilket jag vill vara. I min praktik på mattan, praktiserar jag hur jag vill vara mot mig själv utanför mattan. I andetaget, utan prestation, i förberedelse, utan förväntning, i kroppen med tack att den bär mig, om det behöver jag påminna mig, ett sätt att påminna är att stå still en stund på mattan, inget annat, räcker så, stilla. Ett annat sätt kan vara att åka på retreat, vårt återkommande Vadstena retreat kommer i år att vara på Borghamn strand, en plats vi längtar till. Datum är 30 aug- 1 sept, mer info hittar du under retreat. Eller en torsdag när som, drop in på Yoga Treats 17-19, varmt välkommen.

Vänlighet och värme