”Yoga is a way of moving in to stillness”

Ännu doftar sommaren och stenarna på uteplatsenen värmer barfotafötter. Ibland möter yogamattan mina handflator, och jag letar stillhet genom att låta rörelserna i en enkel solhälsningen var det som leder, en krigare att luta in i, ett träda att rota ner i. Yogans enkelhet är min, den är inåt för att sen speglas utåt, i mötet med mej själv och med den andre.
Så lätt att falla i prestationen, så utmanade att stå kvar, rotad i mitt ursprung, det som är jag. Öppna hjärtat utan skavsår och stänga det ljudlöst, smyga runt min egen tanke och låta sommaren omfamna mig ännu en stund.
Jag hoppas att ni alla har sommarstunder, stunder för det som är bäst för just dej, just nu.
IMG_0396

Nedan hittar du en länk till Bridget Woods Kramer – om du vill ha en stund på mattan


Vänlighet och värme.